12 augusti, 2006

8Mbit Bredband

Äntligen har jag fått reda på att vi kommer få bättre bredband - 8Mbit istället för 0.25Mbit som vi har nu. Medan jag var i Lumpen hade min mamma kontaktat Telia för att få bättre bredband och fick då höra att vi har betalat 70kr för mycket för 0.25Mbit. Telia hade glömt meddela oss detta så vi har betalat för mycket i nästan ett halvår.

Jag har levt med 0.25Mbit i snart fem år och om bara några veckor kommer det gå mycket fortare att surfa :). Nu du Davo börjar det hända saker!!!

Tur är väl det att man har en så snäll mamma som tänker på en när man är i Lumpen och sliter.

06 augusti, 2006

Kommande uppdateringar av bloggen

Nån gång näst-kommande veckor kommer artikeln om hur man sätter upp en egen server att ändras och finjusteras. Jag kommer avinstallera servern på min egna dator och göra en ominstallation, samtidigt som jag antecknar hur jag gör exakt. Har fått höra att några har fått problem men det är ingen fara.

Jag kommer också ladda upp de konfigurationsfiler jag själv använder och sedan skriva lite extra om vad som behöver ändras i dem - sökvägar till "C:\wwwroot" osv.

Jag är som sagt i Lumpen nu så jag skriver när jag får tid över (nån helg då och då).
Peace!

Välkomna till bloggen

Välkomna ska ni vara kära besökare. Jag skriver om IT för att det är kul och för att jag vill dela med mig av information och kunskap. Jag försöker hålla bloggen så kategoriserad som möjligt för att ni enklare ska hitta intressanta länkar och artiklar.